9/8/09

Cronica de la concentracion antifascista del 18 de julio en Barcelona contra un festival de musica RAC

Info Sare Antifaxista
30 militantes antifascistas se concentraron en los Jardinets de Gràcia contra un concierto de musika R.A.C, que se realizara esta noche en Badalona. Plataforma Antifeixista de BarcelonaLos militantes antifascistas también protestaron por una charla que tenía lugar en la librería Europa, muy cerca de allí, a cargo de un dirigente de Fuerza Nueva.Entre las 18 y las 19.15 horas cortaron la calle Séneca, a la altura de los Jardinets, la concentración transcurrió sin ningún incidente, bajo la vigilancia de los Mossos d'Esquadra

Plataforma Antifeixista de Barcelona
Des de la Plataforma Antifeixista de Barcelona us volem comunicar que un altre cop, com cada any, tindrà lloc a Barcelona un acte feixista i d'apologia al nazisme. El proper dissabte 18 de juliol hi ha previst que es realitzi un concert amb grups locals (de Badalona) i estrangers (Bèlgica) d'un clar caràcter feixista i neonazi, organitzat per la organització neonazi “Tropas SS”. Aquest concert no és un acte esporàdic, és un festival de música feixista que s'organitza any rere any per aquestes dates, mentres la Institució política i judicial fa la vista cega sense posar cap impediment per a què aquest es celebri.

Cal recordar els nombrosos concerts antifeixistes que han estat suspesos per la intervenció de la policia (Nacional, Mossos d'Esquadra, Guàrdia Urbana...), prohibint-los i amenaçant que si aquests es feien els organitzadors rebrien unes sancions desorbitades.
N'estem fartes de la persecució, de la repressió i de la criminalització que patim dia a dia les persones i col•lectius que defensem uns ideals antifeixistes, anticapitalistes, d'igualtat i de llibertat. I n’estem fartes de veure com es permet que es celebrin nombrosos actes feixistes, nombroses agressions racistes, xenòfobes i homòfogues, veient com aquests gaudeixen de total impunitat davant la policia i del sistema “judicial”.
Però aquest no serà l'únic acte feixista que es durà a terme aquest 18 de juliol. A la, ja coneguda, Llibreria Europa, la qual les veïnes i veïns de tot Barcelona estem cansades de demanar-ne el seu tancament definitiu i els qui en teoria ens “governen” no mouen ni un dit per clausurar-la, tindrà lloc una conferència a càrrec de Gil de la Pisa Antolín, fundador de Fuerza Nueva a Catalunya. I no són pas conspiracions nostres, el propietari d'aquesta llibreria, Pedro Varela, ha estat senyalat per un tribunal alemany el qual l'acusa de distribuir il•legalment el Mein Kampf d'Adolf Hitler, del qual l'únic que en té els drets de distribució és el Govern Alemany.
Per aquests motius i per acabar d'una vegada per totes amb la impunitat que gaudeixen els feixistes de la nostra ciutat, us convoquem a la concentració contra aquests actes feixistes als Jardinets de Gràcia a les 18’00h del dissabte 18 de juliol del 2009.


No hay comentarios: